Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK A CSABA-COLLEGE OKTATÁSI KÖZPONT HONLAPJÁN!

 

A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. immár negyed százada szolgálja a tudásukat, szakmai és nyelvi ismereteiket gyarapítani kívánó magánszemélyeket, intézményeket, szervezeteket. Ezen idő alatt szakmai és nyelvi tanfolyamainkon közel 20.000 főt oktattunk.  Békéscsaba belvárosában működő oktató központunk alapvető célja, hogy felkészült, magas szintű szakmai tudással valamint nyelvtudással bíró szakembereket képezzünk. Tanfolyamainkon, tréningjeinken tapasztalt, magasan kvalifikált, eredményorientált szakemberek oktatnak. A gazdasági szereplők igényei szerint folyamatosan újuló képzési palettánk rugalmasan szolgálja a hazai és európai munkaerő piac érdekeit. A Csaba-College Kft. mint felnőttképzési engedéllyel rendelkező intézmény működik.                                                                                                                Szakmai és nyelvi képzéseink jó része, a jogszabályi követelmények alapján kidolgozott engedélyezett képzési programok szerint valósul meg. Ezen képzéseinknél mindenhol feltüntetjük a program engedély számát ( E-0000…). E körön kívüli képzéseink ugyan csak magas színvonalúak, de rugalmasabban igazíthatók a megrendelő igényeihez, figyelembe tudjuk venni a speciális elvárásokat mind a képzés tartalma és óraszáma tekintetében.

 

Minőségpolitikánk

  • Fontosnak tartjuk a modern gazdaság, a kis-, közép- és nagyvállalkozások változó igényeihez alkalmazkodó szakemberek képzését.
  • Minőségbiztosítási rendszerünk (FVSZ:MIR:016) szigorú előírásai biztosítják a képzések magas színvonalát, jó minőségét. Szakmai programjaink, állami szakképesítést nyújtó tanfolyamaink rendelkeznek az ide vonatkozó jogszabályban meghatározott tanúsítvánnyal és engedéllyel.
  • Eredményeinket a velünk dolgozó elméleti és gyakorlati szakemberek tudásának, folyamatosan korszerűsített tananyagainknak, valamint annak köszönhetjük, hogy kellő figyelmet fordítunk a munkaerő piac szükségleteire.
  • Több évtizedes gyakorlatunk révén nagy tapasztalatunk van a személyre szabott oktatási programok elkészítésében, melyek mindig az adott ágazatnak és cégnek megfelelő terminológiára helyezik a súlypontot. A képzések megszervezésénél egyaránt alkalmazkodunk megrendelő partnereink igényeihez és a törvényi előírásokhoz.

[/vc_column_text]

angol nemet nyeltanulas
[/vc_column]

Kövess minket közösségi oldalainkon:

[/vc_row]